Our Services

Fast vaskehjelp

Med fast vaskehjelp fra Team Vask får du mer tid til familie og venner. Du vil komme hjem til et rent og pent hjem. Hvor ofte du ville ha husvask er opp til deg.

Med hjemmeservice og vaskehjelp fra Team Vask vil du komme hjem til et rent og pent hjem.

Vi kan inngå en fast avtale om vaskehjelp, eller bistå når du har behov for det. Vi kan hjelpe med regelmessig husarbeid (gulvvask, vinduspuss, klesvask, stryking og alt du ellers måtte ha lyst til å slippe). Vi kan også utføre nedvask og fasadevask, hagearbeid og bortkjøring av avfall.

Fast avtale på vaskehjelp:

 • Generelt / alle rom:

  Alle flater rengjøres (under 180 cm i høyden), støvsuging av gulv og tepper, våtmopping (hvis gulvematerialet egner seg til det), Dørkarmer, dørhåndtak og brytere,

  fjerning av flekkerSpeil og andre glassflater (untatt vinduer), Fjerner avfall (dersom kunden gir rengjører tilgang til avfallsdunk).

 • Kjøkken:

  Rengjøring av vask og komfyr, Mikrobølgeovn, oppvaskmaskin rengjøres på utsiden, vi setter inn i oppvaskmaskinen om ønskelig, tørke av annet kjøkkenutstyr (f.eks blender, kaffetrakter, brødrister), Alle flater rengjøres (under 180 cm i høyden), Støvsuging av gulv og tepper, Våtmopping (hvis gulvematerialet egner seg til det), Dørkarmer, dørhåndtak og brytere, fjerning av flekker, Speil og andre glassflater (untatt vinduer).

 • Bad:

  Badekar og toalett, rengjøring av dusj og dusjvegg, alle flater rengjøres (under 180 cm i høyden), våtmopping (hvis gulvematerialet egner seg til det), dørkarmer, dørhåndtak og brytere, fjerning av flekker, speil og andre glassflater (untatt vinduer).

 • Soverom:

  Bytting av sengetøy (hvis nytt sengetøy er lagt frem på sengen), alle flater rengjøres (under 180 cm i høyden), våtmopping (hvis gulvematerialet egner seg til det), dørkarmer, dørhåndtak og brytere, fjerning av flekker, Speil og andre glassflater (untatt vinduer)

Tel.   : 93 92 89 87

Man-Lør: 06:00 – 20:00

Gratis befaring

Har du noen spørsmål?

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.