Om Team Vask

Team Vask er en rengjøringsbedrift som ble etablert etter lang erfaring med alle typer renhold og flytting, vi har kapasitet til å tilby alt fra små, enkeltstående oppdrag til store faste oppdrag. Vi tilbyr renhold og flyttetjenester for bedrifter, offentlige og private kunder – med markedets laveste priser, fokus på kvalitet og gode løsninger. Vi arbeider på en grundig og profesjonell måte for å oppnå våre mål – sunn og jevn vekst i virksomheten.

Selv om firmaet er ganske nytt har vi allerede fått mange positive tilbakemeldinger fra fornøyde kunder. For å gi våre kunder fullstendig tillit til våre tjenester besørger vi alt det nødvendige for å garantere feilfri rengjøring. Hver kunde vil motta en individuell rengjøringsplan, og får presentert forskjellige muligheter for den daglige rengjøringsrutinen.

Våre mål

Vår faglige og servicemessige kvalitet skal være noe av det beste i markedet. Kunden skal ha full verdi for sine penger. Vi skal opprettholde rutiner for kundekontakt som gjør at det er hyggelig for kunder og brukere å benytte oss. Vi legger vekt på et godt samarbeid med våre kundene, daglig kontroll, sikrer avtale kvalitet, nærhet til kunden og godt servicenivået inn fra kundens forventninger.

Vår visjon

Vi skal være en totalleverandør av renholdstjenester på et høyt hygienisk nivå for næringslivet og privatmarkedet. Vi skal skille oss positivt ut i markedet for renholdstjenester. Vi skal være best på kvalitet og servicenivå i markedet for renholdstjenester. Vår visjon på rengjøring er at vi ikke skal bli størst. Vår uttalte visjon er at vi skal bli best på renholdstjenester.

Ta gjerne kontakt for opplysninger om pris og oppdragstyper.

Kontakt oss

Våre verdier

Vi ønsker å gi våre kunder; Kompetanse, Service og Trygghet. Det avgjørende for oss er den opplevelsen våre kunder får.

  • kvalitetssikring: Vi skal levere en renholdstjeneste av høyeste kvalitet.
  • Møte med kunden:Vi skal alltid være tilgjengelige for våre kunder.
  • grunnleggende renholdskunnskap:Vi skal følge opp kunden slik at vi kan gi tilbakemeldinger til våre medarbeidere.
  • Ærlighet: Vi har ingen skjult agenda, verken overfor kolleger eller kunder. Vi skal være parten som fremstår med integritet og troverdighet.

Les vår historie

Rengjøring og renholdstjenester – kontinuerlig kompetanseutvikling

skal levere kundetilpassede renholdstjenester til næringslivet og gjennom dette skape et godt innemiljø og verne om materielle verdier for våre kunder. Vi skal tiltrekke oss og beholde kunder ved å levere renholdstjenester med mer en forventet kvalitet på en kostnadseffektiv måte.

Team Vask ble startet våren 2013 i Ski, og har siden vokst. I dag tilbyr vi renholdstjenester til hele Follo, Oppegård, Spydeberg, Askim, Son, Vestby og Moss. Vi satser fremdeles på vekst.

Med vår lange erfaring og fartstid ønsker vi å være det naturlige valget når din bedrift skal velge en profisjonell renholdspartner.
Vårt fokus er å være en seriøs aktør innen bransjen, som kan tilby tjenester av høy kvalitet til fornuftige priser.

Fra våre lokaler på Langhus kjører vi ut og tilbyr rengjøring til private, bedrifter, skoler, barnehager… Vi legger mye energi i å tilby fleksible løsninger ovenfor våre kunder innen rengjøring. Vi har holdt det gående i mange år og har gjennom våre år i rengjøringsbransjen løst mange spesielle rengjøringsoppdrag for mange ulike type kunder i Akershus / Øsftold. Vi kan i dag vise til mange fornøyde kunder.

Om du lurer på noe, eller om du ønsker pris på et rengjøringsprosjekt, ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Rene omgivelser er trivelige omgivelser.
Vi har rutiner som sikrer den kontinuerlige oppfølging av kvaliteten på våre tjenester. Kontakt oss, så kan vi sammen finne den løsningen som passer dere best.

Ansvarsforsikring

Vi har ansvarsforsikring, slik at hvis noen av oss skulle være uheldig med din bedrifts eiendeler eller lignende er vi dekket for dette.

Kundeopplevelse
Vi setter kunden i fokus og jobber kontinuerlig for gi kundene våre en god kundeopplevelse. Renhold er viktig for et godt arbeidsmiljø og for at din bedrift skal yte best mulig. Med lang erfaring innenfor bransjen er Team Vask et trygt alternativ med mange gode kundereferanser.
Offentlig godkjent renhold
For å kunne drive lovlig renhold kreves det en godkjenning fra arbeidstilsynet. Vi kan selvfølgelig bevise at vi er et sertifisert renhold firma.
Pris
Vi tilbyr konkurransedyktig pris på renholdstjenester uten å redusere kvaliteten eller servicetilbudet. Vi jobber sammen med kunden for å finne en løsning som både reduserer driftskostnader og oppfyller alle krav til kvalitet og miljø.
100% Fornøydgaranti
Vi jobber for at du skal være fornøyd
Vårt mål er at du som kunde skal være 100% fornøyd med jobben vi gjør. Derfor er vi opptatt av å gjøre alt vi kan for å få det til. Skulle det likevel være noe du ikke er fornøyd med kan du være sikker på at vi tar tak og hjelper deg.
Kvalitet
Vi har fokus på faglig dyktighet og kvalitet i alle ledd. Derfor har vi kontinuerlig kursing av våre ansatte og oppdaterer fortløpende sertifiseringer og bransjekrav. Vi gir alle våre ansatte gode vilkår og trygge avtaler. Fornøyde og profesjonelle renholdere gir deg som kunde trygghet, forutsigbarhet og sikrer at arbeidet utføres med høy kvalitet.
Fleksibilitet
For å kunne drive lovlig renhold kreves det en godkjenning fra arbeidstilsynet. Vi kan selvfølgelig bevise at vi er et sertifisert renhold firma.