Kontorrengjøring - rengjøring av gulv - beste vindusrengjøring...

Kontorrengjøring

Ring oss

Tid er den mest verdifulle ressursen vi har. Vi gir deg mer tid i form av renholdstjenester, slik at du kan bruke den sammen med familie eller venner.

Rengjørerne våre er profesjonelle, pålitelige og elsket av våre kunder. Dette er også de vurderingene som er gitt av

Vi tilbyr en standard rengjøring samt en rekke tilleggstjenester, for eksempel vindusvask, rengjøring av stekeovn, bytting av sengetøy og vi kan også rydde for deg.

Vi tilbyr også flyttevask, visningsvask og andre typer renhold, men vi anbefaler at du tar kontakt med vår kundeservice så kan vi bli enig om detaljene.

Prisliste for flytte- og visningsvask finner du her

Vi leverer idag rengjøring i Oslo, Bergen og nærområdene rundt. Tast inn ditt postnummer i bestillingen for å sjekke om vi kan levere til deg!

Vår pris er enkel:
360 kr per time, inkludert merverdiavgift, utstyr og kjøring

Har dere ukentlig diskusjon rundt kaffebordet om hvem sin tur det er til å rydde opp? Vi kjenner til følelsen! Det er derfor vi har utviklet en egen kontorrengjøring som er skreddersydd til deg, du sparer både tid og innsats!

Alle kontor er forskjellig og hvert kontor har sine egne rutiner – derfor kontakter vi hver kunde og finner det riktige behovet, slik kan vi være sikker på at du får det akkurat slik du vil, ikke bare nesten.

Rengjøringen faktureres en gang i måneden og prisen starter fra 350 kr/t (+ MVA).

Hvordan fungerer det?

  • Kontakt oss på telefon eller e-post.
  • Vi blir enig om datoen for første rengjøring, identifiserer nødvendige oppgaver og blir enig om tidspunkt og varighet av rengjøringen.
  • Din rengjører kommer kontoret og holder stedet rent.

Ta kontakt med oss på

post@teamvask.com
939 289 87

  • Share: